Cision MediaRoom

This is a template for a simple marketing or informational website. It includes a large callout called a jumbotron and three supporting pieces of content. Use it as a starting point to create something more unique.

Learn more »

News Releases

This is the Tagline, edited under "Misc Content"
Cision nimeää Kevin Akeroydin globaaliksi toimitusjohtajakseen
PR Newswire
CHICAGO, 8. elokuuta 2016

Peter Granat nimetty puheenjohtajaksi

CHICAGO, 8. elokuuta 2016 /PRNewswire/ -- Cision, joka on globaali, johtavassa asemassa toimiva tiedotusvälineiden tieto- ja viestintäratkaisujen tarjoaja ja GTCR:n sijoitussalkkuun kuuluva yhtiö, ilmoitti nimenneensä tänään virkaan astuvan Kevin Akeroydin globaaliksi toimitusjohtajakseen (CEO). Akeroyd valittiin Peter Granatin seuraajaksi; Granat, joka vakiinnutti yhtiön johtavan aseman globaalina tiedostus- ja suhdetoiminnan sekä markkinoinnin pilvipalvelujen toimittajana, siirtyy Cisionin johtokunnan puheenjohtajan toimiin.

Tutustu interaktiiviseen multimedia-lehtitiedotukseen tästä:  http://www.multivu.com/players/English/7896951-cision-kevin-akeroyd-new-global-ceo/           

Akeroydilla on yli 25 vuoden kokemus maailmanlaajuisen modernin digitaalisen, sosiaalisen ja mobiilin markkinoinnin uudistamisesta. Viimeisimmässä asemassaan hän toimi Oraclen Marketing Cloud -jaoston johtajana (GM) sekä vanhempana varajohtajana, organisoiden ja toteuttaen alansa tuottoisimman yrityskauppastrategian, johon kuuluvat Marketing Automation, Omni-Channel Campaign Management, Web Personalization, Content Marketing, DMP, Mobile Marketing, Data ja X-Device Orchestration.   

Oracle siirtyi Akeroydin johdon alla tuntemattomasta yrityksestä alansa kakkossijan kilpailijaksi alle kolmessa vuodessa laajentaen liiketoimintaa maailmanlaajuisesti 29 eri maassa ja pystyen esittelemään muita Marketing Cloud -alan suurimpia yrityksiä nopeamman orgaanisen kasvun kolmena peräkkäisenä vuotena. Integroimalla ratkaisut ja go-to-market-strategian Akeroyd ja Oracle loivat liikemarkkinoinnin Enterprise Marketing Platform -kategorian, jota hän on johtanut sen alkuhetkistä lähtien.

Ennen Oraclelle saapumistaan Akeroyd toimi ylemmissä johtotehtävissä yrityksissä, kuten Data.com, Salesforce.com, RR Donnelley ja Jigsaw; tämä kuvaa hänen suunnatonta tietotaitoaan pilvi- ja markkinointialoilla, vahvaa johtajuuttaan ja kykyään toimittaa erinomaisia tuloksia.

Akeroydin johtajuuskokemus eri tasoilla ja syvä asiantuntemus yrityshankintojen integroinnissa sekä markkinointiohjelmisto- ja sisältöpalveluissa tekevät hänestä täydellisen toimimaan asemassa, josta Cision on tarkoitus siirtää askel kohti nopeampaa kasvua.

"Peter Granat on ollut innovatiivinen johtaja, jolla on takanaan tukeva näyttö ennätyksellisestä menestyksestä, ja olen kiitollinen hänen työstään, jonka ansiosta yhtiö on saavuttanut vahvan eliittiaseman alallaan", sanoi Kevin Akeroyd. "Olen mielissäni saadessani toimia yhdessä Peterin sekä koko  Cision-tiimin kanssa ja toteuttaa yhtiön pyrkimykset toimittaa innovatiivisia tuotteita ja palveluja markkinointi- ja viestintäalan ammattilaisille."

Cisionin liikevaihto on kasvanut Granatin johdon, strategian ja visionin alla 130 miljoonasta dollarista 630 miljoonaan dollariin. Cision on vienyt päätökseen viisi yrityskauppaa kahden viime vuoden aikana ja siirtynyt globaaliin johtoasemaan tiedotusvälineiden tietopalvelujen ja sisällönjakopalvelujen alalla.

"Minulla on ollut kunnia saada johtaa Cision-tiimiä jännittävän, yrityskasvun värjäämän vaiheen lävitse", sanoi Peter Granat. "Odotan innolla saavani työskennellä yhdessä Kevinin ja tämän erinomaisen Cision-tiimin kanssa uudessa roolissani johtokunnan puheenjohtajana. "

Tietoa Cision-yhtiöstä:
Cision on johtavassa asemassa oleva globaali tiedotusvälineiden tietopalveluja toimittava yritys, joka palvelee tämän päivän ammattilaisten kattavaa työnkulkua. Cision tarjoaa alansa kokonaisvaltaisimmat tiedostus- ja suhde- sekä sijoittajasuhdetoiminnan sosiaalisen median ohjelmistot, laajan analytiikan, sisällön jaon ja vaikuttajien tiedotuksen, joiden avulla asiakkaat pystyvät vaikuttamaan yleisöön, rikastamaan kampanjoitaan ja vahvistamaan dataan pohjautuvaa päätöksentekoa. Cision-ratkaisuihin kuuluvat mm. PR Newswire-, Gorkana-, PRWeb-, Help a Reporter Out (HARO)- ja iContact-brändit. Cision, jonka pääkonttori sijaitsee Chicagossa, palvelee yli 100 000 asiakasta 170 maassa 40 eri kielellä. Cisionilla on toimipaikkoja Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Australiassa. Lisätietoja saat vierailemalla osoitteessa www.cision.com tai seuraamalla Twitteriä osoitteessa @Cision.